Τραγωδία στο Λιοπέτρι… Γυναίκα έπεσε από σκάλα και την βρήκε νεκρή ο γιος της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/7/18

Τραγωδία στο Λιοπέτρι… Γυναίκα έπεσε από σκάλα και την βρήκε νεκρή ο γιος τηςΓυναίκα 71 χρόνων στο Λιοπέτρι, βρήκε τραγικό θάνατο, σε οικιακό ατύχημα. Έπεσε από μεταλλική σκάλα στην προσπάθεια της να κατεβάσει ρούχα από αποθηκευτικό χώρο.

Την Παναγιώτα Σάββα 71χρόνων εντόπισε ο γιος της 29 ετών στις 5:20μμ χθες το απόγευμα. Η 71 χρόνων γυναίκα ήταν νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της στον Οικισμό Αυτοστέγασης Λιοπετρίου. Ειδοποίησε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, λειτουργοί του οποίου ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σπίτι της θανούσης στο Λιοπέτρι μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου και του Τ.Α.Ε Αμμοχώστου και απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις. Το θύμα, ήταν αιμόφυρτο στο πάτωμα του  σαλονιού, στη βάση της σκάλας που οδηγεί στον πρώτο όροφο και δίπλα υπήρχε  μεταλλική σκάλα.


Η σορός επιθεωρήθηκε και σύμφωνα με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε τραύμα στο κεφάλι το οποίο προκλήθηκε από πτώση και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα η όποια ανέφερε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι υπό τις περιστάσεις δεν χρειάζεται να κάνει αυτοψία στη σκηνή.

Σύμφωνα με Αστυνομικό εκπρόσωπο, η 71 χρόνων γυναίκα είχε προσπαθήσει να κατεβάσει από αποθηκευτικό χώρο , σακούλι με ρούχα με την χρήση μεταλλικής σκάλας και έχασε τη ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει και να κτυπήσει με το κεφάλι στο πρώτο σκαλί του ορόφου και στην συνέχεια να κυλίσει προς τα κάτω μέχρι την βάση της σκάλας, δηλαδή στο σημείο που ανευρέθηκε.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, οι επί καθήκοντι γιατροί, επιβεβαίωσαν το θάνατο της Παναγιώτας Σάββα.  Τα αίτια θανάτου θα διακριβωθούν έπειτα από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αργότερα σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία Ξυλοφάγου.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->