Το εντυπωσιακό μονόπετρο που χάρισε ο Μαραβέγιας στην Σωτηροπούλου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/7/18

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που χάρισε ο Μαραβέγιας στην Σωτηροπούλου


 

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου κρατούν, όσο γίνεται, την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Παρ' όλα αυτά οι δυο τους δεν κρύβουν πια ότι είναι μαζί και συχνά πυκνά η εντυπωσιακή ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες του αγαπημένου της από τη σκηνή και όχι μόνο.

Για όσους τους ξέρουν είναι αυτονόητο ότι η σχέση του ζευγαριού είναι τόσο σοβαρή που οι δύο τους θέλουν και έχουν αποφασίσει να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.


Κι αυτό είναι κάτι που το έχουν ομολογήσει ο ένας στον άλλον και οι δύο τους στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμα του το περιοδικό ciao από πηγές του στενού περιβάλλοντος του ερωτευμένου ζευγαριού, πρόσφατα και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πανέμορφη και ειδυλλιακή Μάνη, οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν έστω και σχετικά ανεπίσημα, το επόμενο βήμα.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόσφερε στην αγαπημένη του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και οι δύο τους προχώρησαν σε έναν αρραβώνα που απλώς επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ ερωτευμένοι κι αποφασισμένοι να πάνε τη σχέση τους έως το τέλος...

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->