Τηλεμαραθώνιος με την Χριστιάνα Αριστοτέλους για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/7/18

Τηλεμαραθώνιος με την Χριστιάνα Αριστοτέλους για τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιώνΕκτάκτως στον ALPHA Κύπρου την Τετάρτη (25/7) θα παρακολουθήσουμε τον τηλεμαραθώνιο 'Με αγάπη για την Ελλάδα' με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

O ALPHA Κύπρου, βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, γι’ αυτό και ετοιμάζει εκτάκτως για την Τετάρτη, 25/7 εκπομπή – έρανο με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, με μοναδικό στόχο την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων οι οποίοι αυτή την στιγμή μετρούν τις πληγές τους στην καμένη γη.

Η έκτακτη εκπομπή 'Με αγάπη για την Ελλάδα' που θα προβληθεί απόψε στις 21.15, καλεί όλους τους Κύπριους που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια να προσφέρουν ότι επιθυμούν και όσο μπορούν. Για τον σκοπό αυτό, θα υπάρχουν ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας μέσω των οποίων οι τηλεθεατές θα μπορούν να επιλέξουν και να εισφέρουν: ένα, πέντε, δέκα ή είκοσι ευρώ.


Παράλληλα θα στηθεί τηλεφωνικό κέντρο για μεγαλύτερες εισφορές που θα ανακοινώνονται και στον αέρα. Στο πλαίσιο της έκτακτης εκπομπής 'Με αγάπη για την Ελλάδα', η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την στήριξη της ειδησεογραφικής ομάδας του ALPHA Κύπρου αλλά και όλου του προσωπικού, ανοίγει μια τεράστια αγκαλιά αγάπης, έτσι ώστε όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις για να στείλουμε μια μεγάλη οικονομική βοήθεια στους Έλληνες συνανθρώπους μας που έχουν χάσει τα πάντα λόγω της πύρινης λαίλαπας που έπληξε χωριά και οικισμούς στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής η Χριστιάνα Αριστοτέλους, θα ξεδιπλώσει ανθρώπινες ιστορίες αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->