Φωτιές Αττική: Ταυτοποιήθηκαν νεκρά τα μέλη 4μελούς οικογένειας! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/7/18

Φωτιές Αττική: Ταυτοποιήθηκαν νεκρά τα μέλη 4μελούς οικογένειας!Νεκροί ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των 26 θυμάτων οι οποίοι εντοπίσθηκαν απανθρακωμένοι, η τετραμελής οικογένεια Ανθυπαστυνόμου της ΕΛΑΣ!


Ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των 80νεκρών, η οικογένεια της Ανθυπαστυνόμου της ΕΛΑΣ Άννυ Σπανού και του σεφ Πάνου Κοκκινίδη.

Η τετραμελής οικογένεια και η γιαγιά της οικογένειας, επιχείρησε διαφυγή και εγκλωβίστηκε σε οικόπεδο (24/07) μαζί με άλλα 24άτομα, τους οποίους εντόπισαν απανθρακωμένους διασώστες της Πυροσβεστικής.


Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, αποχαιρέτησε το Σεφ και την οικογένεια του, «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα

Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης.

Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του.

Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου»….
youweekly.gr

Post Top Ad


-->