Συγκλονισμός: Η γυναίκα του 42χρονου Γιώργου Γεωργίου έμαθε για το τραγικό ατύχημα απο το Facebook και υπέστη νευρικό σοκ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/7/18

Συγκλονισμός: Η γυναίκα του 42χρονου Γιώργου Γεωργίου έμαθε για το τραγικό ατύχημα απο το Facebook και υπέστη νευρικό σοκ


Το τραγικό θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες στη Λάρνακα όπου έχασε τη ζωή του ο 42χρονο Γιώργος Γεωργίου, υπάλληλος της ΑΗΚ και πατέρα τριών παιδιών, έφερε έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. 

Οι αρχές άρχισαν χθες και συνεχίζουν τις έρευνες ούτως ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του 42χρονου από ανυψωτικό μηχάνημα της ΑΗΚ.Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε ελεγχθεί στις 15 Μάϊου όπως γίνεται με όλα τα μηχανήματα της Αρχής, από εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Την ίδια ώρα η ΑΗΚ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια της προς την οικογένεια και τη στήριξη της.

Το χρονικό του ατυχήματος

Το θλιβερό ατύχημα έγινε γύρω στις 8 χθες το πρωί, όταν ο 42χρονος Γιώργος βρισκόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα και εκτελούσε εργασίες συντήρησης και κλαδέματα δέντρων. Σε κάποια στιγμή, το κουβούκλιο του μηχανήματος αποκολλήθηκε με αποτέλεσμα ο 42χρονος να πέσει στο κενό από ύψος 7 μέτρων και να χτυπήσει με το κεφάλι σε περιτοίχισμα οικίας.Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Το έμαθε από το Facebook η γυναίκα του!

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί η σύζυγός του άτυχου Γιώργου ενημερώθηκε τα άσχημα μαντάτα για το τραγικό συμβάν από το Facebook και υπέστη νευρικό σοκ. Αμέσως διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακα,ς ενώ κλήθηκαν και ψυχολόγοι για να ενημερώσουν τα τρία παιδιά ηλικίας 18,14 και 6 ετών του άτυχου υπαλλήλου.

Ζήτησε ενημέρωση η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ και οι Συντεχνίες της ΑΗΚ ζήτησαν αμέσως μετά το ατύχημα ενημέρωση από την ΑΗΚ για εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο ατύχημα, που είχε αποτέλεσμα εργαζόμενος της ΑΗΚ να χάσει τη ζωή του την ώρα της εργασίας του.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπάθεια της στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου της ΑΗΚ, προσθέτοντας ότι προκαλεί ανησυχία και θλίψη το ατύχημα.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->