Στο νοσοκομείο Κύπρια ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε στη θάλασσα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/7/18

Στο νοσοκομείο Κύπρια ηθοποιός μετά από ατύχημα που είχε στη θάλασσαΤι συνέβη;

Το περασμένο Σάββατο, 21 Ιουλίου δεν ήταν και το καλύτερο για την Κύπρια ηθοποιό καθώς ένα ατύχημα που είχε ενώ βρισκόταν στην θάλασσα ήταν η αφορμή για να χαλάσει όλη η μέρα της καθώς και η επόμενη.

Ο λόγος για την Έλενα Διαμαντίδου η οποία όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ βρισκόταν στην θάλασσα και έκανε το μπάνιο της, της επιτέθηκε μια "δράκαινα" με αποτέλεσμα να φουσκώσει το πόδι και να πάει στο νοσοκομείο καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι.


Η ηθοποιός έγραψε στο facebook: "Εχθές είχα μια άσχημη περιπέτεια στην θάλασσα. Και γράφω αυτό το post για να επισιτίσω την προσοχή σας, και ιδίως όσων έχουν μικρά παιδιά. Μέσα στην θάλασσα με δάγκωσε αυτό το ψάρι κάτω στο πόδι. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και το πόδι μου φούσκωσε πολύ. Ευτυχώς δεν έχω κάποια αλλεργία και μετά από δύο ενέσεις και δύο ορούς, ο πόνος και το πρήξιμο υποχώρησαν! Για να μειώσετε τις πιθανότητες να τύχει σε εσάς ή στα παιδάκια σας, εγώ σας συστήνω να αγοράσετε, τουλάχιστον για τα παιδάκια, τα ειδικά παπουτσάκια για την θάλασσα!".


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->