Κύπρος: Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τα τροχαία! 5 χρόνια - 245 νεκροί - 4,948 τραυματίες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/7/18

Κύπρος: Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τα τροχαία! 5 χρόνια - 245 νεκροί - 4,948 τραυματίεςΜόνο οδύνη και αγανάκτηση προκαλούν οι τελευταίες μέρες, στο άκουσμα των θανάτων νέων ανθρώπων στην άσφαλτο, με βασική αιτία όπως καταδεικνύεται στις πλείστες τον παράγοντα άνθρωπο.
 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αριθμοί μπορούν να δώσουν ξεκάθαρη εικόνα της οδηγικής μας συμπεριφοράς, και χτυπάνε καμπανάκι υπενθυμίζοντά μας πως είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε άμεσα.


Ενδεικτό εξάλλου, ότι την πενταετία 2013-2017, προκλήθηκαν συνολικά 5,203 οδικές τροχαίες συγκρούσεις, που αφορούσαν θανατηφόρα τροχαία, σοβαρά αλλά και με ελαφρά τραυματίες.

Εκτός από τους 245 νεκρούς που είχαμε την τελευταία 5ετια, άλλα 4,948 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 2,045 σοβαρά, ενώ τα υπόλοιπα ελαφρά.

Η πιο πάνω περιεκτική αποτίμηση της αστυνομίας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πράγματι απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας μας στους δρόμους σήμερα... τώρα!

Post Top Ad


-->