Η συγκινητική έκκληση των Εθελοντών για την Ραφήνα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/7/18

Η συγκινητική έκκληση των Εθελοντών για την ΡαφήναΟι φονικές πυρκαγιές έχουν αφήσει πίσω τους πληγές που πολύ δύσκολα θα επουλωθούν. Το «αίμα» θα συνεχίζει να τρέχει αργά και βασανιστικά για πολύ καιρό ακόμη… Ωστόσο, αυτές οι δύσκολες στιγμές δείχνουν ακόμη μια φορά του ανθρώπινο πρόσωπο του Έλληνα.

Εκείνου που τρέχει να βοηθήσει τους συνανθρώπους τους όταν το χρειάζονται. Αυτό φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε η Νατάσσα Βέττου, μέσα από το τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, από το πολιτιστικό κέντρο της Νέας Μάκρης. Εκεί που οι εθελοντές μάζεψαν τρόφιμα για την πρώτη μέρα.

Εντούτοις, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και για αυτό το λόγω χρειάζονται περισσότερα ανθρώπινα χέρια. Η ίδια κάνει δημόσια έκκληση για εθελοντές στο Δημαρχείο Ραφήνας και στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης.


Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της:
«Καλημέρα παιδιά..έχοντας παραμείνει όλο το βράδυ εδώ και βλέποντάς απο κοντά την προσπάθεια αυτή που γίνετε..την αγάπη σας και την ανθρωπιά σας..θελω να σας πω ότι: Θα χρειαστούν εθελοντές απ’της πρώτες πρωινές ώρες,το μεσημεράκι αλλα και το απόγευμα! Στο Δημαρχείο Ραφήνας Και στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης! Όπως θΑ δείτε στο παρακάτω Βίντεο,που είναι λίγες ώρες πρίν..έχει γίνει πολυ καλή δουλειά για πρώτη μέρα! Ας συνεχίσουμε Έτσι..ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!».nassosblog.gr

Post Top Ad


-->