Τα γενέθλια του Γιώργου Εφραίμ και ο prive εορτασμός από την Αριστοτέλους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/7/18

Τα γενέθλια του Γιώργου Εφραίμ και ο prive εορτασμός από την Αριστοτέλους


Ο Γιώργος Εφραίμ την Πέμπτη, 5 Ιουλίου έχει τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Χριστιάνα Αριστοτέλους κάτι θα έχει κανονίσει για την μεγάλη μέρα.

Ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Εφραίμ, κλείνει σήμερα (05/07) τα 29 του χρόνια και το γραφείο Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων», του ευχήθηκε για τα γενέθλια του…

Ο Γιώργος Εφραίμ δεν αρέσκεται στα φλας και στην δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής, οπόταν δεν περιμένουμε να μάθουμε για πως θα γιορτάσει τα 29α του γενέθλια και καλά κάνει.Πριν δύο χρόνια πάντως η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου του είχε ετοιμάσει ένα όμορφο πάρτυ γενεθλίων. Οι δυο τους δεν έιχαν καταφέρει να γιορτάσουν τα γενέθλια του λόγω των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων όμως η Χριστιάνα δεν τον άφησε χωρίς πάρτι γενεθλίων.

Δύο μέρες αργότερα προσκάλεσε όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ποδοσφαιριστή και με εκλεκτό φαγητό και κρασί πέρασαν ένα ανεβαστικό βράδυ και βέβαια με δυνατή την μουσική χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Φέτος με την Μελίνα στην οικογένειά τους σίγουρα θα γιορτάσουν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο τα γενέθλιά του Γιώργου Εφραίμ. 

Πηγή: tothemaonline

Post Top Ad


-->