Οργισμένος ο Γιάννης Αϊβάζης: «Να βάλετε τις καρέκλες στον... σας»! - Το ξέσπασμα και η μήνυση του ηθοποιού! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/7/18

Οργισμένος ο Γιάννης Αϊβάζης: «Να βάλετε τις καρέκλες στον... σας»! - Το ξέσπασμα και η μήνυση του ηθοποιού!Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου από την πρώτη στιγμή της μεγάλης τραγωδίας στην Αττική βοήθησαν με όποιον τρόπο μπορούσαν τους πληγέντες.

Μάλιστα ήταν και από τους πρώτους που έδωσαν το παράδειγμα και παραχώρησαν το σπίτι τους σε πυρόπληκτους.


Το ζευγάρι θέλει να βοηθάει και δεν χάνει ευκαιρία να είναι κοντά σε όσους τους έχουν ανάγκη. Τώρα όμως ήρθε και ένα διαδικτυακό ξέσπασμα του ηθοποιού για την φονική πυρκαγιά και για όσους φταίνε για την τραγωδία που ζει η χώρα τις τελευταίες μέρες.

"Τραγικοί πολιτικάντηδες! Δεν χρειάζεστε ούτε δέντρο ούτε σκοινί!!! Εύχομαι να ζήσετε μέχρι τα βαριά γεράματα για να κουβαλάτε στις σκέψεις και στις ψυχές σας κάθε βράδυ αυτές τις ψυχές που φύγαν!!! Ps: Βάλτε τις καρέκλες σας στον κ*λο σας!" έγραψε ο ηθοποιός ενώ στην λεζάντα φρόντισε να υπογραμμίσει ότι είναι δικό του το κείμενο σε περίπτωση που κάποιος θέλει να του κάνει μήνυση!
youweekly,gr

Post Top Ad


-->