Οργή. Η Ελλάδα μετρούσε νεκρούς και η Φουρέιρα έδινε συναυλία στην πατρίδα της… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/7/18

Οργή. Η Ελλάδα μετρούσε νεκρούς και η Φουρέιρα έδινε συναυλία στην πατρίδα της…Μετά είμαι εγώ ο κακός Ε; Ο εμμονικός ,ο περιεργός και άλλα χαριτωμένα που εχω κατά καιρούς ακούσει. Ε λοιπόν δεν είμαι. Κανω απλα την δουλειά μου και αυτο προκύπτει εκ του αποτελέσματος.

Οργή στην ελληνική ομογένεια στην Αλβανία, καθώς λένε ότι θα έπρεπε να την είχε αναβάλει, λόγω του εθνικού πένθους στη χώρα μας.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στις τάξεις των Ελλήνων ομογενών στην Αλβανία, η χθεσινη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στην πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων. Και αυτό, καθώς εκτιμούν ότι, εξαιτίας του τριήμερου εθνικού πένθους στην Ελλάδα για την τραγωδία με τους 81 νεκρούς από τις φωτιές στην Αττική, η τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στη χώρα μας, θα μπορούσε -και θα έπρεπε- να είχε αναβάλει την αποψινή της εμφάνιση στα Τίρανα.Η συναυλία, μάλιστα, είναι με ελεύθερη είσοδο, γεγονός που σημαίνει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια, που κατέκτησε πρόσφατα την 2η θέση στην Eurovision με το «Fuego» για λογαριασμό της Κύπρου, δεν δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο με τους διοργανωτές και θα μπορούσε ενδεχομένως να την είχε αναβάλλει…

Αλλά που; Μπροστά στο χρήμα και τις εντυπώσεις η Νίτσα δεν υπολογίζει τίποτε…

Μόνο μηνύματα στο Ινσταγκραμ ξέρει να στέλνει… Ντροπή.

nasssosblog.gr

Post Top Ad


-->