Έκπληξη! Οι δίδυμες κόρες πολύ γνωστού Κύπριου ηθοποιού θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/7/18

Έκπληξη! Οι δίδυμες κόρες πολύ γνωστού Κύπριου ηθοποιού θα πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του AlphaΜε «νέο αίμα» ευελπιστεί να φέρει άνοδο στα ποσοστά τηλεθέασης του ο Alpha Κύπρου «επενδύοντας» σε μια πετυχημένη σειρά που παίζεται στο γειτονικό Ισραήλ. Οι δύο πρωταγωνίστριες μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστές στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο αν έχουν τα… γονίδια του πατέρα τους, σίγουρα αναμένεται να κάνουν ανάλογη καριέρα.

Ο λόγος για την Ελεονόρα και την Πηνελόπη Βασιλείου, μονοζυγωτικές δίδυμες αδελφές (γεννήθηκαν με 10 λεπτά διαφορά). Οι δύο νεαρές που αποφοίτησαν από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, είναι κόρες του γνωστού ηθοποιού Αντρέα Βασιλείου που  πρωταγωνίστησε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές.


Τα δύο όμορφα κορίτσια από τη Λεμεσό, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να κάνουν περήφανο τον πατέρα του αφού η ευκαιρία από τον Alpha Κύπρου να πρωταγωνιστήσουν στο «La Famiglia» μπορεί να τους ανοίξει πόρτες και για πολλές νέες συνεργασίες.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV Capuccino, το σενάριο της σειράς, το οποίο θα ακολουθηθεί πιστά , θέλει ως πρωταγωνίστριες δύο δίδυμες αδελφές, που αν και στο Ισραήλ δεν ήταν δυνατό να βρεθούν, στην Κύπρο ο Alpha θα δώσει την  ευκαιρία στις  κόρες του πολύ γνωστού ηθοποιού.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->