Ο Σάκης Ρουβάς απαντά στη σπόντα του Ψινάκη για τους.... «ημίτρελους καλλιτέχνες» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/7/18

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά στη σπόντα του Ψινάκη για τους.... «ημίτρελους καλλιτέχνες»Κάποτε οι δυο τους υπήρξαν μία ομάδα, που μάλιστα χτυπούσε κορυφή! Σήμερα, τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και μάλιστα κατά πολύ. Οι δύο επαγγελματίες έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να παρουσιάσει ένα βραβείο στην απονομή των βραβείων Mad, και όταν πήρε το μικρόφωνο, έκανε λόγο για «ημίτρελους καλλιτέχνες». Πολλοί ΄ήταν εκε΄κινοι που έσπευσαν να πουν, πως ο Δήμαρχος Μαραθώνα, με τα λεγόμενά του,  φωτογράφιζε τον Σάκη Ρουβά.


Η απάντηση του Σάκη Ρουβά, δεν άργησε να έρθει, αφού σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Μαρία Λεμονιά και στο περιοδικό Gala, επισημαίνει:

    «Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι σήμερα ο καθένας βλέπει σε εμένα ό,τι θέλει. Είμαι ένας καθρέφτης. Άλλος βλεπει ένα καλό παιδί, άλλος έναν σέξι τύπο, άλλος έναν showman άλλος έναν κακομαθημένο. Καθένας βλέπει αυτό που αναγνωρίζει και κατανοεί, όπως λέει η ψυχολογία. Άρα το θέμα είναι πώς είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εγώ έχω μια δημόσια εικόνα που ο άλλος μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει, άρα αυτό στο οποίο εστιάζω και έχει σημασία είναι η ουσιαστική σχέση μου με τον κόσμο αυτά τα 26 χρόνια της καριέρας μου. Μια αμφίδρομη σχέση που δεν την αλλάζω με τίποτα».

alphanews.live

Post Top Ad


-->