«Ντράπηκα με τον εαυτό μου…» – Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκαλύπτει ποια ήταν η σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/7/18

«Ντράπηκα με τον εαυτό μου…» – Η Αθηνά Χρυσαντίδου αποκαλύπτει ποια ήταν η σχέση της με τον Λευτέρη ΠανταζήΗ αλήθεια για τη σχέση της παίκτριας του «Power of Love» με τον λαϊκό τραγουδιστή και ο λόγος που αποκάλυψε on camera την οικογενειακή κατάσταση του Δώρου Παναγίδη.


Η φωτογραφία της Αθηνάς Χρυσαντίδου στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή έκανε τον γύρο του διαδικτύου μόλις η ίδια εμφανίστηκε στο ριάλιτι σχέσεων, γεννώντας ερωτηματικά για το παρελθόν της.


Σε δηλώσεις της στο youweekly, η Αθηνά βάζει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας τα εξής: «Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, βρεθήκαμε μαζί σε μία έξοδο στα μπουζούκια και ήταν gentleman. Μου έβαζε ποτό ή μου έριχνε λουλούδια, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας ήταν πολύ τυπική και φιλική«.

Όσο για τις αποκαλύψεις που έκανε στις αρχές του παιχνιδιού, εκθέτοντας τον μετέπειτα σύντροφό της, Δώρο Παναγίδη, που κράτησε μυστική την ύπαρξη των παιδιών του, η νεαρή απάντησε: «Δεν θα με συγχωρήσω ποτέ γι’αυτό, λυπάμαι που το έκανα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και απορώ εκείνη τη στιγμή πώς μπόρεσα και ρώτησα ένα τέτοιο σοβαρό πράγμα στο gala. Επίσης δεν μ’άρεσε ο τρόπος που το είπα, φάνηκα πολύ κακιασμένη και όταν το είδα ντράπηκα με τον εαυτό μου.»lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->