Νότης Χριστοδούλου: Δείτε πώς είναι 17 χρόνια μετά το Fame Story - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/7/18

Νότης Χριστοδούλου: Δείτε πώς είναι 17 χρόνια μετά το Fame StoryΤο 2001 ο Κύπριος Νότης Χριστοδούλου ήταν ο νικητής του πρώτου Fame Story. 17 χρόνια μετά απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα...

Ο Νότης Χριστοδούλου ήταν ο νικητής του πρώτου Fame Story το 2001. Στην συνέχεια έβγαλε τον πρώτο του δίσκο, έκανε εκπομπή διακόσμησης και συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές με τελευταία το ''Δέστε τους'' από όπου δεν αποχώρησε και με τις καλύτερες σκέψεις για τους συνεργάτες του.


Ο Νότης Χριστοδούλου αφού έκανε την προσπάθεια του στην τηλεόραση, σύμφωνα με τη Δήμητρα Δάρδα και την εφημερίδα Espresso, έχει επιστρέψει στην παλιά του τέχνη, δηλαδή στο χώρο του design. Επίσης ασχολείται με την κατασκευή μοντέρνων έργων τέχνης.

Ο ίδιος μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως το τραγούδι δεν ήταν το ατού του, αλλά περισσότερο στηριζόνταν στον επικοινωνιακό του χαρακτήρα.

Μακριά από τα καλλιτεχνικά φώτα ζει τα τελευταία χρόνια ο Νότης Χριστοδούλου και αν και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ο φακός τον απαθανάτισε στο Διογένης studio.

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->