Το μήνυμα απελπισίας του Ανδρέα Γεωργίου μετά τα τελευταία συγκλονιστικά γεγονότα στην Ελλάδα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/7/18

Το μήνυμα απελπισίας του Ανδρέα Γεωργίου μετά τα τελευταία συγκλονιστικά γεγονότα στην ΕλλάδαΔείτε τη συγκινητική ανάρτηση

Ο αριθμός των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας με την πυρκαγιά έχει φτάσει ήδη τους 87 ενώ αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Ο αριθμός των αγνοουμένων παραμένει άγνωστος και οι υλικές ζημιές αμέτρητες.

Οι αναρτήσεις από επώνυμους τόσο Έλληνες όσο και Κύπριους δεν σταματούν, αφού θέλουν με τον τρόπο τους να περάσουν τα δικά τους μηνύματά προς τους ακολούθους τους, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθούν.


Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου, θέλησε να εκφράσει την θλίψη αλλά και την απελπισία που νιώθει αυτές τις μέρες.

Ο ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το ανιψάκι του και στη λεζάντα έγραψε: “Τι θα πω στο ανιψάκι μου για αυτόν τον κόσμο... πως να προειδοποιήσω αυτά τα αθώα ματάκια να είναι έτοιμα να δουν”.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:ilovestyle.com

Post Top Ad


-->