Λύγισε η Κύπρος με το γράμμα 7χρονης στην Αριστοτέλους – Χάρισε τον κουμπαρά της στους πληγέντες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/7/18

Λύγισε η Κύπρος με το γράμμα 7χρονης στην Αριστοτέλους – Χάρισε τον κουμπαρά της στους πληγέντεςΗ μεγάλη τραγωδία που έπληξε την Ελλάδα με τις φονικές πυρκαγιές δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, με τα μικρά παιδιά να επηρεάζονται και να θέλουν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο τους πληγέντες.


Μια πράξη ενός 7χρονου κοριτσιού δείχνει το μεγαλείο των παιδικών ψυχών, που σε τέτοια ηλικία αντικρίζουν τον χειρότερο εφιάλτη να συμβαίνει στους συνανθρώπους μας. Τα δυο ζευγάρια μάτια τους μας κοιτάνε γεμάτα απορίες και γιατί, χωρίς να μπορούμε να βρούμε λόγια για να δώσουμε μια λογική εξήγηση στα όσα συμβαίνουν.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε στον Alpha Κύπρου, για να ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου αντίκρυσε μία τσάντα στο γραφείο της. Μέσα σε αυτή ένας κουμπαράς και ένα γράμμα με αληθινά λόγια γεμάτα αγάπη, βγαλμένα από μια αθώα ψυχούλα, την μικρή Ελεονώρα Μαραθεύτη.


Βλέποντας την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους ‘Με αγάπη για την Ελλάδα’, το μικρό κοριτσάκι θέλησε να δώσει την δική του βοήθεια. Η μικρή Ελεονώρα που μάζευε λεφτά για να αποκτήσει ένα ποδήλατο, τα πρόσφερε με όλη της την καρδιά στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών. Όπως αναφέρει το 7χρονο κορίτσι το ποδήλατο της μπορεί να περιμένει μπροστά στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Το συγκινητικό γράμμα της μικρής Ελεονώρας Μαραθεύτη γίνεται παράδειγμα προς όλους μας, πως ο κάθε ένας μας με την μικρή προσφορά του μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας. Όλη η Κύπρος λυγίζει στο γράμμα της μικρής Ελεονώρας που αν όλοι σκεφτόταν στο ελάχιστο και λειτουργούσαν όπως αυτό το μικρό κορίτσι, θα είχαμε σίγουρα ένα καλύτερο κόσμο.

Δείτε την συγκινητική πράξη στην παρακάτω φωτογραφία:lifenewscy.tothemaonline.com


Post Top Ad


-->