Κίτρινη προειδοποίηση: «Καμίνι» η Κύπρος αγγίζει τους 40 βαθμούς! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/7/18

Κίτρινη προειδοποίηση: «Καμίνι» η Κύπρος αγγίζει τους 40 βαθμούς!


Η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση αναφορικά με τις υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σήμερα, Τετάρτη (4/7). Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Σήµερα: µετά την διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι, µέτριοι και τοπικά στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε: ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς και αρχικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια λίγο ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο: ο καιρός θα κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία την Πέµπτη και την Παρασκευή δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή πτώση.

ΠΗΓΗ   24 NEWS

Post Top Ad


-->