«Είπα συγγνώμη για να μην χάσω την θεσάρα μου» – Η Θέκλα απαντά στα σχόλια-δηλητήριο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/7/18

«Είπα συγγνώμη για να μην χάσω την θεσάρα μου» – Η Θέκλα απαντά στα σχόλια-δηλητήριο‘Απειλήθηκε πως θα χάσει την θεσάρα της τζιαι….πάνω της’


Ένας σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Θέκλας Πετρίδου και συγκεκριμένα την συμπεριφορά της στην εκπομπή του Σίγμα, ‘Θέκλα μιλάμε ανοιχτά’.

Η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Τρίτης (10/7),εκτόξευσε τα πυρά της εναντίον των τηλεθεατών. Ενώ στην εκπομπή της Τετάρτης (11/7), η Θέκλα φανερά στεναχωρημένη, ξεκίνησε την εκπομπή της με απολογία για την απρεπή συμπεριφορά της στους τηλεθεατές.

Με αφορμή τα παρακάτω δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας Lifenewscy,οι τηλεθεατές έσπευσαν να τοποθετηθούν στα γεγονότα, βγάζοντας το ‘δηλητήριο’ τους:


Σχόλια όπως: «απλά απειλήθηκε πως θα χάσει την θεσάρα της τζιαι…πάνω της, όι εμετάνιωσε», «χρειάζεται ψυχολόγο να την καλμάρει», «κ.Θέκλα άλλαξε επάγγελμα, παρέτα δεν κάνεις με έτσι αλαζονικη συμπεριφορά» ήταν μερικά απ’ όσα έγραψαν οι χρήστες του facebook.

Η Θέκλα Πετρίδου αφού έλαβε αρκετά μηνύματα από τα σχόλια των χρηστών κάτω από τα σχετικά άρθρα, πήρε θέση και απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αλλά και με προσωπικά σχόλια σε όσους της ‘κράζουν΄.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->