Η σκληρή αλήθεια για τον θάνατο της Παπουτσή. Το πνευμονικό οίδημα και η μηνιγγίτιδα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/7/18

Η σκληρή αλήθεια για τον θάνατο της Παπουτσή. Το πνευμονικό οίδημα και η μηνιγγίτιδαΤελικά για τον καθένα είναι γραπτό το χνάρι στην ζωή. Είναι αυτό που έλεγαν οι παλιότεροι “το καντηλάκι του καθενός”.

Γιατί αν κανείς εξετάσει τα όσα συνέβησαν στο Γεννηματά εδώ και δυο μήνες θα καταλάβει-όσο σκληρό και να ακούγεται- ότι ο Θεός ήθελε να πάρει κοντά του την Τζέσυ Παπουτσή. Μετά το χειρουργείο σε κλινική της Σκωτίας, το 2011 όπου και διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι (μηνιγγίωμα) οι γιατροί την είχαν διαβεβαιώσει πώς είχε “καθαρίσει”.


Έλα όμως που ξύπνησε και πάλι το θεριό. Ξύπνησε χτύπησε ένα νεύρο του εγκεφάλου με αποτέλεσμα η Τζέσυ να χάσει την μιλιά της. Γι αυτό και σταμάτησε απο το θέατρο και απομονώθηκε. Στο “Γεννηματάς” χειρουργήθηκε ξανά με επιτυχία.

Όμως όσο ήταν σητν εντατική υπέστη πνευμονικό οίδημα. Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και πάλι και τέσσερις ημέρες μετά προσβάλλεται απο μηνιγγίτιδα. Κι αυτη ήταν η χαριστική βολή και η πραγματική αιτία θανάτου της ηθοποιού. Πόσο κρίμα… πόσο αδικο και πόσο άτυχη η Τζεσσάρα… Καλό ταξίδι να χει…
wifinews.gr

Post Top Ad


-->