Η Ευριπίδου σχολιάζει τις παρεμβάσεις από τους 'γνώστες' του TvOne στην εκπομπή της - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/7/18

Η Ευριπίδου σχολιάζει τις παρεμβάσεις από τους 'γνώστες' του TvOne στην εκπομπή της - VIDEO


Η Ευριπίδου τονίζει την λέξη 'γνώστες' όταν της δίνεται η ευκαιρία από τον Λούη να μιλήσει για τις παρεμβάσεις που είχε στην εκπομπή της. 

Την Παρασκευή, 6 Ιουλίου η Ευριπίδου θα βρεθεί στην εκπομπή ''Λούης Night Show" στον Alpha Κύπρου, μέσω της οποίας θα αποχαιρετήσει και τους τηλεθεατές της εκπομπής της στο TvOne, η οποία είχε 'αιφνίδιο' τέλος.

Το ThemaOnline βρέθηκε στο γύρισμα της εκπομπής του Λούη Πατσαλίδη και εξασφάλισε πλάνα από την συνένετυξη της Κωνσταντίνας Ευριπίδου.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου συζήτησε με τον Λούη Πατσαλίδη για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne, για τις ευκαιρίες που έδωσε σε άτομα, αλλά και για τις παρεμβάσεις που είχε στην εκπομπή της από ''γνώστες'' και ειδικούς στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε η Ευριπίδου σχετικά με τις παρεμβάσεις: "Δυστυχώς δέχομαι... όταν υπάρχει ένας διευθυντής από πάνω σου, όταν υπάρχουν ειδικοί και ''γνώστες''... ''γνώστες'' πάντα της δικής σου εκπομπής...".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή, 6 Ιουλίου στο video που ακολουθεί:


Πηγή: tothemaonline

Post Top Ad


-->