Η έκκληση του Τριαντάφυλλου: «Ελάτε τώρα οι φίρμες…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/7/18

Η έκκληση του Τριαντάφυλλου: «Ελάτε τώρα οι φίρμες…»


 

Εκατοντάδες ανθρώποι μόνο σε λίγη ώρα είδαν την ζωή τους να αλλάζει. Όχι λάθος χειρισμούς, αλλά από την απληστία κάποιων για περισσότερα και από την ανικανότητα μερικών άλλων να σώσουν την κατάσταση.

Διανύουμε τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την πύρινη λαίλαπα που κατάστρεψε στο πέρασμα της τα πάντα και καλούμαστε όλοι να συνδράμουμε όλοι για τις βασικές ανάγκες των πυρόπληκτων.
Ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνει έκκληση σε όλους τους τραγουδιστές. Ζητάει να διοργανώσουν μια συναυλία στο ΟΑΚΑ με σκοπό να βοηθήσουν τις περιοχές που έχουν πληγεί από την φονική πυρκαγιά.


Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του:

«Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές στην Ελλάδα να δείξουμε ότι όταν λεμε ότι αγαπαμε τον κόσμο τον αγαπαμε αληθινά όχι μόνο όταν του τα περνούμε και έρχεται να μας δει σε Συναυλιες και σε club , ελάτε όλοι οι μεγάλοι να κάνουμε μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έπαθαν αυτό το κακό και να ξαναχτίσουμε τα σπίτια τους που τόσο άδικα χάθηκαν και να δώσουμε λίγη χαρά μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τους συμπολίτες μας που χάθηκαν άδικα καλό παράδεισο σε αυτούς που χάθηκαν κουράγιο στις οικογένειες !!! Ελάτε Λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι μου να σας δω ότι όταν λέτε ότι αγαπάτε τον κόσμο τον αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα εάν κάποιος το δει αυτό παραγωγός ότιδηποτε ας ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει η συναυλία αυτη και όλα τα κανάλια να βοηθήσουν Σκαι Αντ ALPHA epsilon ΕΡΤ όλοι όλοι ελάτε λοιπόν από τον πιο μεγάλο τραγουδιστή μέχρι τον πιο μικρό ας βοηθήσουμε λίγο»nassosblog.gr

Post Top Ad


-->