Η πρώην σύζυγος του ταλαντούχου Κύπριου κάνει reality την οικογένειά της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/7/18

Η πρώην σύζυγος του ταλαντούχου Κύπριου κάνει reality την οικογένειά τηςΗ ήδη τεταμένη σχέση του πρώην ζεύγους πιθανότατα να γίνει χειρότερη μετά την απόφαση της πρώην συζύγου του ταλαντούχου Κύπριου να κάνει reality την καθημερινότητά της.


Ο λόγος φυσικά γίνεται για την Κatie Price, την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Peter Andre.

Η τηλεπερσόνα με μια ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε την απόφασή της να κάνει reality την καθημερινότητά της, με τα παιδιά της.


Μόλις τον περασμένο μήνα ο Peter Andre έφερε τα παιδιά του στην Κύπρο, προσπαθώντας να δώσει στους Junior και Princess μια «σταθερή ζωή στο σπίτι» καθώς η μαμά τους, Katie Price, περνούσε την δύσκολη φάση του διαζύγιο με τον Kieran Hayler.

Ο 45χρονος υποστηρίζει τα παιδιά του με την Katie, όσο το δυνατόν περισσότερο, κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που βίωσαν. Η απόφασή της να κάνει reality την καθημερινότητά τους δεν ξέρουμε πόσο σύμφωνο τον βρίσκει, ειδικά μετά την πρόσφατη δήλωσή του: «Έχουν και θα περάσουν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους, αλλά η Emily και εγώ είμαστε πολύ έτοιμοι να τους προσφέρουμε μια σταθερή ζωή στο σπίτι ανά πάσα στιγμή».

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->