Η Ευριπίδου μιλά για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne - «Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/7/18

Η Ευριπίδου μιλά για τις ατυχείς συνεργασίες της στο TvOne - «Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα»


 

Η Ευριπίδου είχε ατυχείς συνεργασίες στο TvOne και όταν μιλά γι αυτές σχολιάζει: 'Έδωσα την ευκαιρία... σε 2-3 άτομα'

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε στο γύρισμα του επεισοδίου του 'Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Ιουλίου από την συχνότητα του Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα, ακόμα και για τις ατυχείς συνεργασίες που είχε στην εκπομπή "Όλα Για Σένα".

Η σύζυγός του Νεκτάριου Αλεξάνδρου μιλά για τα επαγγελματικά της και όλα όσα συνέβησαν την χρονιά που μας πέρασε στην εκπομπή "Όλα Για Σένα".


Όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα: 'Έφεραν μου μιαν αρχισυντάκτρια που δεν ήξερα εγώ την γυναίκα να κάτσουμε να συζητήσουμε. Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζεις".

Όταν ο Λούης Πατσαλίδης την ρώτησε αν της έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούν, να συνεργαστούν η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου απάντησε: "Ήμουν πάρα πολύ βολική. Έδωσα την ευκαιρία. Όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. Σε 2-3.".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το γύρισμα του επεισοδίου του ''Λούης Night Show" που θα παρακολουθήσουμε την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, από τον Alpha Κύπρου:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->