Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/7/18

Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού μετά την είδηση της εγκυμοσύνηςΔείτε τον ποδοσφαιριστή να της χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα…

Ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι περνάει ανέμελες στιγμές απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά και την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από την προετοιμασία που είχε με την ομάδα του στην Πολωνία.


Χθες, η Άντρεα Κυριάκου ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία τους καθώς απεικονίζει την ίδια με short και τον ποδοσφαιριστή να χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα γράφοντας: "Can’t wait to see him in your arms" [Δεν μπορώ να περιμένω να τον δω στην αγκαλιά σου].

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο και fashion blogger διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η αγωνία της να κρατήσει τον γιο τους στην αγκαλιά της είναι μεγάλη.

Δείτε τη φωτογραφία:ilovestyle.com

Post Top Ad


-->