Ξέσπασε ο Τσιμιτσέλης: «Ας κάνουμε όλοι μήνυση στο σύννεφο που δεν έβρεξε…» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/7/18

Ξέσπασε ο Τσιμιτσέλης: «Ας κάνουμε όλοι μήνυση στο σύννεφο που δεν έβρεξε…»Από οργή συνοδεύτηκε ο θρήνος και ο σπαραγμός για τον άδικο χαμό δεκάδων ανθρώπων στις πυρκαγιές της Αττικής, με τους πολίτες ν’ αναζητούν ευθύνες και απαντήσεις στα τεράστια ερωτήματα.

Η πύρινη λαίλαπα άφησε πίσω της νεκρούς, τραυματίες, ξεσπιτωμένους και καμένη γη. Για όλα αυτά, πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν να λάβουν ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς τα μέτρα πρόληψης, τον σχεδιασμό και την ικανότητα της Πολιτείας να ανταποκριθεί επαρκώς ώστε να προστατεύσει τον κόσμο.

Ανάμεσα στα οργισμένα μηνύματα που έχουν κατακλύσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κι αυτό του ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη.


«Όλος ο ελληνισμός ενώθηκε σε αυτή την τραγωδία το μόνο θετικό σε αυτό το πύρινο χάος. Το κακό είναι ότι και η καθημερινότητα μας έτσι είναι! Η λέξη «πρόληψη»έχει βγει από το λεξικό μας. Βρέχει; Κινδυνεύεις από πλημμύρα. Πας μια βόλτα για ένα μπάνιο; Κινδυνεύεις από τη φωτιά. Κάθεσαι σπίτι; Κινδυνεύεις από σεισμό. Τι να την κάνω τη συμπόνοια και τις σημαίες στην Ευρώπη που κυματίζουν μεσίστιες; Τι να τους κάνω τους στόχους του πλεονάσματος; Όταν συμβαίνει κάτι μια φορά και δεν αντιμετωπίζεται μπορεί να θεωρηθεί αιφνιδιασμός ατυχία. Όταν συμβαίνει αυτό κάθε φορά, ασχέτως κυβέρνησης και κόμματος, θεωρείται ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ», σημειώνει και καταλήγει: «Ας κάνουμε όλοι μήνυση στο σύννεφο που δεν έβρεξε δυο μέρες πριν».

Δείτε την ανάρτησή του:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->