Ελένη Φουρέιρα: Aποθεώνεται και γίνεται «χρυσή» στην Ισπανία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/18

Ελένη Φουρέιρα: Aποθεώνεται και γίνεται «χρυσή» στην ΙσπανίαO τυφώνας Ελένη Φουρέιρα και Fuego συνεχίζει αμείωτος, αφού έγινε Χρυσό στην Ισπανία.
Το Fuego συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στα ισπανικά charts, όπως αναφέρει και το El portal de Música, ο επίσημος δείκτης πωλήσεων της Ισπανίας. Οι υψηλές πωλήσεις του Fuego όλο αυτό το διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει Χρυσό.

Εν μέσω της sold-out ευρωπαϊκής της περιοδείας και λίγο αφότου κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Caramela», η «βασίλισσα» της ελληνικής ποπ σκηνής βρέθηκε στην Μαδρίτη όπου, στα γραφεία της Sony Music International, η οποία συνεργάζεται με την Panik Records για την παγκόσμια κυκλοφορία του «Fuego», έγινε η απονομή.


Χαρούμενη και συγκινημένη, η Ελένη, η οποία έχει ήδη ξεσηκώσει δύο φορές την Βαρκελώνη και τρεις την Μαδρίτη με live εμφανίσεις και θα τραγουδήσει προσεχώς στην Ίμπιζα, παρέλαβε την σπουδαία διάκριση, ευχαριστώντας για την αδιάκοπη στήριξη.

Η νέα επιτυχία έρχεται τη στιγμή που το «Fuego» συνεχίζει να φιγουράρει στις κορυφαίες θέσεις των ψηφιακών charts σε όλη την Ευρώπη, ξεπερνώντας στο Spotify σε streams όλες τις συμμετοχές της φετινής Eurovision, έχοντας κάνει ρεκόρ με περίπου 25.000.000 streams. Παράλληλα, το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τις Top 50 κυκλοφορίες σε 37 χώρες παγκοσμίως και ακούγεται δυνατά σε όλο τον κόσμο, ενώ τα official videos στο YouTube έχουν ξεπεράσει τα 53 εκατομμύρια views.


alphanews.live

Post Top Ad


-->