Είναι οριστικό – Οι Spice Girls επανασυνδέονται για περιοδεία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/7/18

Είναι οριστικό – Οι Spice Girls επανασυνδέονται για περιοδεία


Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Μπέκαμ διαψεύστηκε. 

Πολλά ακούγονταν το τελευταίο διάστημα για επανασύνδεση των Spice Girls και ένα μέλος του γυναικείο συγκροτήματος το επιβεβαίωσε.  Η Mel B, γνωστή και ως Scary Spice αποκάλυψε στην εκπομπή «Today» όλες τις λεπτομέρειες για την επανένωση του συγκροτήματος της δεκαετίας του 1990.«Είμαι η μόνη που συνεχίζει να λέει ότι πρόκειται να εμφανιστούμε μαζί, κάτι που θα κάνουμε». H Mel B δεν στήριξε τους ισχυρισμούς της Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία δήλωσε ότι η περιοδεία δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

«Πάντα το λέει αυτό. Σταματήστε» είπε, όταν η παρουσιάστρια Hoda Kotb της θύμισε ότι μπορεί να προβάλει εμπόδια η Βικτόρια Μπέκαμ, γνωστή ως Posh Spice.

«Θα κάνουμε περιοδεία. Πρέπει να το είπα πραγματικά δυνατά; Ναι, θα κάνουμε συναυλίες μαζί σίγουρα» ήταν η απάντηση της Mel B.

Πέρσι, υπήρξε έντονη φημολογία ότι το γκρουπ θα εμφανιζόταν στον βασιλικό γάμο της χρονιάς, αλλά τα σχέδια αυτά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. «Είχα την υπόθεση διαζυγίου και έπρεπε να πάω στο δικαστήριο», ανέφερε στην Kotb εξηγώντας γιατί δεν υπήρξε τότε επανασύνδεση.

Πηγή: lifenewscy

Post Top Ad


-->