Έγκυος στο δεύτερο η Χριστιάνα Αριστοτέλους; Φωτογραφίες ντοκουμέντο; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/18

Έγκυος στο δεύτερο η Χριστιάνα Αριστοτέλους; Φωτογραφίες ντοκουμέντο;Η ευτυχία δε περιγράφεται όταν μια γυναίκα μαθαίνει οτι μένει έγκυος για πρώτη και δεύτερη ή και τρίτη φορά.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους όπως η ίδια μίλησε στο παρελθόν είχε μια δύσκολη και άτυχη εγκυμοσύνη. Τότε όλα τα media σεβαστήκαμε τις δύσκολες στιγμές και αρκεστήκαμε στο να δημοσιεύσουμε μόνο την δική της ανακοίνωση μέσα από την εκπομπής της:

Η ίδια σε συνεντεύξεις της σχολίασε ότι ήταν δύσκολη περίοδος και μάλιστα την δεύτερη εγκυμοσύνη της δε μπόρεσε να την απολαύσει τόσο, έχοντας το φόβο από την πρώτη αποβολή:

Όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Μάλιστα σε δηλώσεις της μίλησε για την εμπειρία του τοκετού:Το Φεβρουάριο μάλιστα υπήρξαν φήμες ότι περιμένει το δεύτερο της παιδί:


Κάτι που η ίδια διέψευσε. Εδώ όμως και λίγο καιρό, άρχισαν πάλι φήμες να σχολιάζουν ότι ίσως να είναι ξανά έγκυος καθώς φοράει συνέχεια ριχτά ρούχα:Αν ισχύει θα το μάθουμε σε λίγους μήνες . Από την άλλη όμως κάποιοι συνεργάτες της λένε πως δεν είναι και απλά φοράει ριχτά διότι ακόμα δεν έχει χάσει τα κιλά της προηγούμενης της εγκυμοσύνης!

Τι ισχύει; Θα δείξει ο χρόνος!
socialista.com.cy

Post Top Ad


-->