Η Θέκλα προτείνει μήνυμα με courrier στον πρώην - φάντασμα και η Καραβάτου τρελαίνεται - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/7/18

Η Θέκλα προτείνει μήνυμα με courrier στον πρώην - φάντασμα και η Καραβάτου τρελαίνεται - VIDEO


Τουλάχιστον κάθε βδομάδα η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου 'παίζει΄ένα απολαυστικό απόσπασμα από την εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου στο ΣΙΓΜΑ. 

Την Τρίτη, 3 Ιουλίου, η εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου κου'' συμπεριέλαβε στο top 10 νέα της ημέρας απόσπασμα από την εκπομπή "Θέκλα Μιλάμε Ανοιχτά", όπου συζητούσαν για τις σχέσεις και συγκεκριμένα για τον πρώην που έγινε φάντασμα και πώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του.
Η Θέκλα πρότεινε να του στείλουμε γράμμα μέσω courrier ούτως ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι το παρέλαβε, μιας και ένας άνθρωπος που εξαφανίζεται από μια σχέση αφήνει πίσω του αμέτρητα κενά και ερωτηματικά στον πρώην του.

Η εισήγηση της Θέκλας Πετρίδου ενθουσίασε την Καραβάτου... αλλά και τον σύζυγό της. Όπως θα δείτε και στο απόσπασμα που ακολουθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου αποκαλούν την Κύπρια ψυχολόγο - παρουσιάστρια ''Κυρία Θέκλα" και της έχουν αδυναμία...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: tothemaonline

Post Top Ad


-->