Χρύσα Σπηλιώτη: Ανατροπή που δίνει ελπίδες για την αγνοούμενη ηθοποιό και τον σύζυγο της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/7/18

Χρύσα Σπηλιώτη: Ανατροπή που δίνει ελπίδες για την αγνοούμενη ηθοποιό και τον σύζυγο τηςΤραγικές ώρες για τους αγνοούμενους και τις οικογένειες τους μετά τις φονικές πυρκαγιές, αφού όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες να τους βρούνε ζωντανούς λιγοστεύουν.


Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, με τον σύζυγό της, δάσκαλο μουσικής και αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη.

Η οικογένεια τους από την Δευτέρα (23/7) βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση τους, ενώ είχαν δώσει και δείγμα DNA αν χρειαζόταν να γίνει ταυτοποίηση. Ωστόσο οι πρόσφατες αποκαλύψεις του αδερφού του Δημήτρη Τουρναβίτη ξαναδίνουν ελπίδες.Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας tlife.gr, ο Κώστας Τουρναβίτης αποκάλυψε πως βρήκε τα δύο σκυλιά του ζευγαριού, τον ένα καμένο, αλλά τον δεύτερο, αυτόν της ηθοποιού με πολλά εγκαύματα μεν, αλλά ζωντανό. Ο σκύλος βρισκόταν στην παραλία κάτω από τα βράχια και αυτό τον κάνει να πιστεύει πως ίσως το ζευγάρι βρίσκεται ακόμη στο νερό. Η περιοχή είναι μεγάλη και μπορεί να είναι οπουδήποτε. Ο σύζυγος της ηθοποιού ήταν ορειβάτης, κολυμβητής, έχει αντοχές, όπως τονίζει ο αδερφός του. Η ηθοποιός κολυμπά επίσης. Η επόμενη κίνηση του Κώστα Τουρναβίτη είναι να καλέσει το λιμενικό και να ξανακοιτάξουν την περιοχή. Από τη στιγμή που δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA του με κάποιο θύμα, ελπίζει μέχρι τελευταία στιγμή.

Τα δυο αυτοκίνητα του ζευγαριού, βρέθηκαν καμένα μέσα στο χωράφι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι κι απανθρακωμένοι 26 άνθρωποι.

Το αυτοκίνητο της ηθοποιού:

Και το όχημα του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη, μουσικού και αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη:


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->