Νάταλι Κατέρ: Αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/7/18

Νάταλι Κατέρ: Αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη!


Ο Δώρος Παναγίδης συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τον περασμένο χειμώνα μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, «Power Of Love». Ο ίδιος προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος θέλησε να μάθει περισσότερα για την προσωπική του ζωή. Έτσι, γνωρίσαμε την πρώην σύντροφο του Νάταλι Κατέρ, με την οποία έχουν μαζί, μια κορούλα. Η ίδια αυτό το διάστημα συμμετέχει στο καλοκαιρινό παιχνίδι «Σκάσε και κολύμπα». Η νεαρή χορεύτρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown Κύπρου» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη.


Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη της:

Ποια είναι η σχέση σου αυτό το διάστημα με τον Δώρο;
Με τον Δώρο δεν έχουμε καμία επαφή. Έχουμε ένα κοριτσάκι μαζί το οποίο δεν θα στερήσω ποτέ απ τον πατέρα της. Η όποια επικοινωνία έχουμε αφορά μόνο το παιδί μας.

Γιατί χωρίσατε;
Χωρίσαμε γιατί είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να τσακώνεσαι καθημερινά και να χαλάει πλέον η εσωτερική σου ηρεμία και γαλήνη τότε είναι καλύτερα να τραβάς χωριστούς δρόμους.

Έχετε μαζί και ένα κοριτσάκι. Εκείνη πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση;
Η Αριάνα είναι πολύ μικρή για να αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται. Φροντίζω να της μιλώ συνεχώς για τον πατέρα της και σαφώς την βλέπει οπότε του επιτρέπουν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είμαι η πρώτη ούτε και η τελευταία που χωρίζει με παιδί. Προσπαθώ να την κρατώ πάντα ήρεμη και ευτυχισμένη.

faysbook.gr

Post Top Ad


-->