Απαλύνει καρδιές το τραγούδι μιας μικρής Κρητικοπούλας – Συγκινεί το Πανελλήνιο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/7/18

Απαλύνει καρδιές το τραγούδι μιας μικρής Κρητικοπούλας – Συγκινεί το Πανελλήνιο


 

Η Ελλάδα βρίσκεται βυθισμένη στο πένθος, μετά τις φονικές πυρκαγιές που έχουν πλήξει την Αττική, έχοντας μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί 88 θύματα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί με φωτογραφίες και βίντεο, που δείχνουν την ανείπωτη τραγωδία που έζησαν οι πληγέντες προκαλώντας σοκ.

Μέσα στις τόσες αναρτήσεις γεμάτες πόνο και λόγια που πονάνε την ψυχή μας, ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι από την Κρήτη να τραγουδάει παρέα με τον θείο της, μας συγκινεί και μας κάνει να χαμογελάσουμε γλυκά.


Ο τραγουδιστής Γιάννης Αναγνωστόπουλος όπως αναφέρει καθόταν στην σοφίτα του και έπαιζε μουσική, όταν η μικρή Κρητικοπούλα Έμυ, τον πλησίασε και του ζήτησε να τραγουδήσουν μαζί ένα αγαπημένο της κομμάτι.

Το βίντεο με τους δύο τους να τραγουδάνε το ‘Ερωτόκριτος και Αρετούσα’, μέσα σε λίγες ώρες πήρε τεράστιες διαστάσεις στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να κάνει λόγο για φως στο τούνελ. Όπως έγραψε αργότερα ο τραγουδιστής δεν περίμενε πως αυτό το βίντεο, που τόσο αυθαίρετα έφτιαξε με την μικρή Έμυ, θα είχε τόση απήχηση.

Η φωνούλα της μικρής Κρητικοπούλας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα απαλύνοντας έστω και ελάχιστα τον πόνο στις καρδιές των ανθρώπων.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο:lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->