Άννα Βίσση: Το μήνυμα της τραγουδίστριας για το δράμα που ζει η οικογένεια της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/7/18

Άννα Βίσση: Το μήνυμα της τραγουδίστριας για το δράμα που ζει η οικογένεια τηςΣτο παρά πέντε γλίτωσε και η μητέρα της που βρισκόταν στο σπίτι που κάηκε


Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό το δράμα που ζει η οικογένεια της Άννας Βίσση και συγκεκριμένα η αδερφή της, Νίκη Μπούφη της οποία το σπίτι κάηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο σπίτι βρισκόταν και η μητέρα της τραγουδίστριας, κυρία Σοφία που όπως έκανε γνωστό η αδερφή της σώθηκε στο παρά πέντα καθώς τα παιδιά της την άρπαξαν και έφυγαν όλοι με το αυτοκίνητο ενώ έκανε γνωστό πως η μητέρα τους είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι της Άννας.


Η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια μαυρόασπρη φωτογραφία μαζί με τα πιο κάτω λόγια:

«Κρίμα... μαύρες οι σκέψεις όλων μας από χτες το βράδυ και μέχρι να ξεπεραστεί και αυτός ο θάνατος της ζωής και αυτή η αδικία προς την φύση και την ύπαρξη μας και αυτή η καταστροφή της δημιουργίας και αυτός ο εξανεμισμός τόσων κόπων και θυσιών. Πρώτοι στις σκέψεις μας τα θύματα και οι άνθρωποι τους αλλά και όλοι οι συνάνθρωποι μας που περνούν τα ίδια εδώ στην χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη γη και ούτε που το μαθαίνουμε τις περισσότερες φορές».
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->