Δείτε την ανάρτηση της συζύγου του αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου που πυροβολήθηκε από τον Μούζο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/7/18

Δείτε την ανάρτηση της συζύγου του αστυνομικού Γιώργου Γεωργίου που πυροβολήθηκε από τον ΜούζοΣτην πρώτη της ανάρτηση μετά τον πυροβολισμό που είχε δεχθεί o αστυνομικός Γιώργος Γεωργίου, προχώρησε στα social media η σύζυγός του Αsya. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Αστυνομικού θέλησε να στείλε το δικό της μήνυμα μέσω Facebook για την κατάσταση υγείας του Γ.Γεωργίου ενώ παράλληλα να στείλει τις δικές της ευχαριστίες σε όσους «στάθηκαν» δίπλα τους με την πιο κάτω ανάρτηση:


 «Θέλω να ευχαριστήσω συγγενείς, φίλους και αγνώστους για τις προσευχές και τη στήριξη. Ήταν πολύ δύσκολες στιγμές και η στήριξη μας έδωσε δύναμη. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Δεν θα πω πολλά αυτή τη στιγμή παρά μόνο ότι ο Γιώργος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. (αφού ξεπεράσω το σοκ χαράς και αφού ευχαριστήσω αυτούς που πρέπει. Σας αγαπώ όλους)»

Να υπενθυμίσουμε ότι καρτέρι σε συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρεται να έστησαν ο Μούζος και οι συνεργάτες του στη περιοχή Ύψωνα, το βράδυ του Σαββάτου 5/5.

Κατά την καταδίωξη τους από αστυνομικούς ο Ηλίας Μούζος άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών τραυματίζοντας σοβαρά τον Γιώργο Γεωργίου ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ισραήλ για νοσηλεία.
dailystarcy.com

Post Top Ad


-->