Ακομπλεξάριστοι! Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο instagram Ανδρέας Γιόρτσιος και Χριστιάνα Αριστοτέλους λίγο πριν βρεθούν "απέναντι" - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/7/18

Ακομπλεξάριστοι! Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο instagram Ανδρέας Γιόρτσιος και Χριστιάνα Αριστοτέλους λίγο πριν βρεθούν "απέναντι"


Οι ευχές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Από χθες όλοι μιλάνε για την μεταγραφή του Ανδρέα Γιόρτσιου στο ΡΙΚ όπου θα αναλάβει απογευματινή εκπομπή η οποία θα προβάλλεται απέναντι από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους καθώς όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια συνεχίζει στο κανάλι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.Μια πληροφορία που έκανε γνωστή και η ίδια σήμερα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την φωτογραφία που υπογράφει το νέο της συμβόλαιο με τον Alpha και ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους πως επιστρέφει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντρέας Γιόρτσιος ακομπλεξάριστος ευχήθηκε στην Χριστιάνα καλή ξεκούραση και με δύναμη και με αγάπη για τη νέα σεζόν. Εκείνη ανταπόδωσε τις ευχές γράφοντας του: "Καλή μας σεζόν Αντρέα μου!!! Και εσύ το ίδιο. Καλή αρχή να έχουμε με το καλό!".

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξαν:


Πηγή: ilovestyle

Post Top Ad


-->