Αχώριστες στην ζωή, αχώριστες και στον θάνατο… Ο επίλογος της διπλής τραγωδίας - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/7/18

Αχώριστες στην ζωή, αχώριστες και στον θάνατο… Ο επίλογος της διπλής τραγωδίας


 

Ο επίλογος της διπλής τραγωδίας που γράφτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής γράφεται αύριο στην Πάφο, καθώς τα δυο 11χρονα αγγελούδια που ξεψύχησαν στην άσφαλτο οδηγούνται μαζί στην τελευταία τους κατοικία.

Η κηδεία των δυο κοριτσιών, Βαρβάρας Κοκορίδου και Χριστίνας Κιουλπακίδου, θα τελεστεί αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρια από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για στήριξη των οικογενειών των δυο 11χρονων.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του ενός 11χρονου κοριτσιού οφείλεται σε αιμορραγική θλάση καρδίας και πνευμόνων ενώ του δεύτερου από απεγκεφαλισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.


Στο μοιραίο όχημα, εκτός από τις δυο 11χρονες, επέβαιναν άλλα δυο αγόρια 14 και 15 ετών τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ελαφρά τραυματίστηκε  και η οδηγός, μητέρα του ενός εκ των δυο κοριτσιών, η οποία σε κατάθεση της ανέφερε ότι λόγω του ταξιδιού παρέμεινε ξύπνια για 30 ώρες και ήταν πολύ κουρασμένη όταν οδηγούσε για την επιστροφή τους στην Πάφο.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι παράγοντες κούραση, υπνηλία καθώς και η μη χρήση ζώνης, ήταν τα τρία μοιραία λάθη ενώ το γεγονός ότι το κουβούκλιο του οχήματος δεν υπέστη τόσο μεγάλες ζημιές οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως η τραγωδία να είχε αποφευχθεί.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->