Αβεβαιότητα για εργαζόμενους στο κανάλι του Αρχαγγέλου - Τερματισμός συνεργασιών διά τηλεφώνου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

31/7/18

Αβεβαιότητα για εργαζόμενους στο κανάλι του Αρχαγγέλου - Τερματισμός συνεργασιών διά τηλεφώνουΕν ολίγοις, οι υπαλλήλοι του TV ONE δεν γνωρίζουν αν την επαύριο θα έχουν δουλειά...

31 Ιουλίου και οι εργαζόμενοι του TV ONE κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Αν εξαιρέσεις την νέα ομάδα ηγεσίας του καναλιού του Αρχαγγέλου και τους μετρημένους στα δάχτυλα υπαλλήλους που έχουν δώσει τα χέρια με τον Σωκράτη Χάσικο και τους διευθυντές του, οι υπόλοιποι έχουν πολλούς λόγους για να μην χαμογελούν.

Έκλεισε κιόλας ένας μήνας από την μέρα που ανέλαβε το τιμόνι του καναλιού ο Σωκράτης Χάσικος και ενώ όλοι περίμεναν ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είχαν ενημέρωση σχετικά με το μέλλον τους, αυτό δεν έγινε ποτέ.


Οι υπάλληλοι στο κανάλι του Αρχαγγέλου πηγαίνουν δουλειά χωρίς να γνωρίζουν αν θα τους δώσουν χαρτί απόλυσης στο χέρι ή αν θα κτυπήσει το τηλέφωνο τους από μια γραμματέα για να τους ανακοινωθεί ο τερματισμός της συνεργασίας τους με το κανάλι.

Άτομα που εργάζονται 5, 6, 7 ακόμα και 10 χρόνια δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για το μέλλον τους στο TV ONE και κάποιοι εξ αυτών μαθαίνουν από site για την αντικατάστασή τους, χωρίς να έχουν τύχει οποιασδήποτε ενημέρωσης επί τούτου.

Το κλίμα που μεταφέρεται προς τα έξω από το προσωπικό του καναλιού είναι βαρύ, μιας και το νέο καθεστώς στήνει την ομάδα του, με τους υφιστάμενους υπαλλήλους να μην γνωρίζουν κατά πόσο θα ‘απορροφηθούν’ στη νέα ομάδα ή αν θα πεταχτούν όπως την τρίχα από το γάλα.
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->