Ζάκυνθος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του πατροκτόνου! «Χαράμισε τα νιάτα του για τον παλιάνθρωπο..» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/18

Ζάκυνθος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας του πατροκτόνου! «Χαράμισε τα νιάτα του για τον παλιάνθρωπο..»Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου πατροκτόνου στη Ζάκυνθο. «Χαράμισε τα νιάτα του για έναν παλιάνθρωπο» ξεσπά με δάκρυα στα μάτια.

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η μητέρα του Αλέξη μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα", ενώ μα δάκρυα στα μάτια, ακούγεται να λέει:

«Μαμά λυπάμαι τα παιδιά», της έλεγε ο γιος της.

«Είμαστε συνένοχοι μου λέει το παιδί μου. Τί να κάνουμε παιδάκι μου; του λέω. Ό,τι και να έχουμε κάνει αυτός τα κουκουλώνει πλήρως και βγαίνει λάδι. Έβλεπε την κατάσταση πως ζούνε τα παιδιά. Εγώ υποψιαζόμουνα να σου πω την αλήθεια γιατί αφού το είχε κάνει στο παιδάκι μου δεν θα το έκανε και εκεί; Μας απειλούσε».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι δικηγόροι θα καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης από τις φυλακές Ναυπλίου!

«Έχω μιλήσει λίγο με παίρνει τηλέφωνο κουράγιο μου δίνει. Ξέρετε τι παιδί είναι ο Αλέξης δε θέλει να με στεναχωρήσει . Γιατί να το κάνει το παιδί μου αυτό να χαραμίσει στα νιάτα του για τον παλιάνθρωπο. Ήθελε για τα παιδάκια, δε λέω για τα παιδάκια, αλλά γιατί να φθάσει μέχρι εκεί;», λέει η μητέρα του Αλέξη!

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:


athensmagazine.com

Post Top Ad


-->