Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ανακοίνωσε on air την αποχώρηση του Χάρη Παπαθεοχάρους από την εκπομπή! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/6/18

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ανακοίνωσε on air την αποχώρηση του Χάρη Παπαθεοχάρους από την εκπομπή!Σοβαρή και μετρημένη στα λόγια της εμφανίστηκε ξαφνικά η παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα” μπροστά στους συνεργάτες της.

Κατά την έναρξη της σημερινής εκπομπής η Χριστιάνα Αριστοτέλους ενημέρωσε τους τηλεθεατές της πως μετά την μαγειρική είχε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.


Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια έκατσε σοβαρή στη θέση της, θέλοντας να ανακοινώσει την αποχώρηση ενός συνεργάτη της από το πάνελ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Λοιπόν φίλες και φίλοι, έφτασε μία μεγάλη στιγμή να αποκαλύψουμε κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή μας. Ο Χάρης φεύγει και πάει στη Σουηδία και θα έρθει ο Τάσος εδώ…”.

Ο Χάρης Παπαθεοχάρους θα απουσιάζει για μερικές ημέρες στη Σουηδία και η Χριστιάνα Αριστοτέλους θέλοντας να του κάνει πλάκα ζήτησε από τον Τάσο Ευαγγέλου να πάρει τη θέση του, κάτι το οποίο φάνηκε να ενοχλεί τον Χάρη λέγοντας πως: “Δεν υπάρχει περίπτωση, ρωτήστε και τους πάνω… βάλτε ολόγραμμα, φωτογραφία μου…”!Από την άλλη πλευρά ο Τάσος Ευαγγέλου δεν έχασε την ευκαιρία και αμέσως σηκώθηκε να αλλάξει θέση…
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»:


newsit.com.cy

Post Top Ad


-->