Χειροπέδες σε γνωστό πρόσωπο στη Ανθούπολη: «Θα πάρω το μαχαίρι και θα σου σκίσω την κοιλιά» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/6/18

Χειροπέδες σε γνωστό πρόσωπο στη Ανθούπολη: «Θα πάρω το μαχαίρι και θα σου σκίσω την κοιλιά»Χειροπέδες σε πρόσωπο γνωστό στις αρχές πέρασε χθες το μεσημέρι η Αστυνομία στη Ανθούπολη.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθει σε κατοικία και υποστατικά εντοπίστηκε μεταξύ άλλων στην κατοχή του ένα στρατιωτικό καπνογόνο, ένα αεροβόλο όπλο, μεταλλικές χειροπέδες και συσκευή εκκένωσης ρεύματος.Ακολούθως η Αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο. Πρόκειται μάλιστα για πρόσωπο το οποίο απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν τις αρχές όταν απείλησε την φίλη του γιού του η οποία ήταν έγκυος ότι εάν δεν κάνει έκτρωση «θα πάρει το μαχαίρι και θα σκίσει την κοιλιά της και θα της το βγάλει αυτός».

Η κοπέλα είχε προβεί σε καταγγελία για το περιστατικό αναφέροντας μάλιστα ότι πέρα από τον πατέρα του συντρόφου της απειλές για να ρίξει το παιδί δέχθηκε και από τον ίδιο τον σύντροφο της και γιό του συλληφθέντα .
reporter.com.cy

Post Top Ad


-->