«Βόμβα» στο Power of Love! Εκτός ημιτελικού το μεγάλο φαβορί! Ποιος παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/6/18

«Βόμβα» στο Power of Love! Εκτός ημιτελικού το μεγάλο φαβορί! Ποιος παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή;Μία απίστευτη πληροφορία έρχεται  και πραγματικά ανατρέπει τα δεδομένα του Power of Love καθώς όπως όλα δείχνουν.. τα φαβορί άλλαξαν και προκαλούν πανικό!

Οι πληροφορίες πολλές και δεν ξέρουμε τι να σας πρωτο-αποκαλύψουμε!

Προσοχή! Όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει... Ακολουθεί σπόιλερ!

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο αγαπητοί παίκτες του κοινού θα βγει ο Σωκράτης, ο οποίος μετά τους καυγάδες κέρδισε μεγάλο μπόνους από το κοινό... και η Στέλλα. Ένας από τους δύο όμως θα καταφέρει να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και αυτός είναι ο Σωκράτης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το σπίτι της αγάπης η παίκτρια που θα αποχωρήσει οριστικά είναι η Εύα, κάτι που δεν θεωρεί ανατροπή αφού είναι ο αδύναμος κρίκος λόγω παλαιότητας και εδώ έχουμε μία τεράστια "βόμβα".
Μεγάλο φαβορί μένει εκτός ημιτελικού.

Στον ημιτελικό απευθείας πάει ο Σωκράτης και η Στέλλα... ενώ εκτός μένει ο Παναγιώτης Θεόφιλος μετά την ψηφοφορία. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μετά την ψηφοφορία της κάλπης, στον τελικό θα πάει ο Πάνος, η Κυριακή, η Τζούλια και ο Μιχάλης.

Όπως φαίνεται, ο "πόλεμος" που έγινε με την Άννα Λορένη, επηρέασε πολύ αρνητικά τον Παναγιώτη καθώς από τα πρώτα φαβορί πλέον μένει εκτός ημιτελικού.


youweekly.gr

Post Top Ad


-->