Νικόλας Ιωαννίδης: Όλες οι απαντήσεις σχετικά με την παραίτησή του από το TVOne! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/6/18

Νικόλας Ιωαννίδης: Όλες οι απαντήσεις σχετικά με την παραίτησή του από το TVOne!Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το Σαββατοκύριακο η είδηση για παραίτηση του Νικόλα Ιωαννίδη από το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Μέχρι και ο παππούς της Κάλιας Ελευθερίου πήρε τηλέφωνο την εγγονή του για να μάθει τι συμβαίνει, ενώ η Κωνσταντίνα Ευριπίδου απορρούσε για το πότε πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις!

Ο Κύπριος στυλίστας και πανελίστας στην εκπομπή “Όλα για σένα”, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονταν λίγο πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν να έδωσε την παραίτησή του στο TVOne, για να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από το Σίγμα προκειμένου να παρουσιάσει την εκπομπή make-over, την οποία αρχικά παρουσίαζε κατά το πρώτο μισό της σεζόν, στο TVOne.


Χθες, ο Νικόλας Ιωαννίδης θέλωντας να δώσει ένα τέλος στις φήμες και στα όσα γράφτηκαν σχετικά με την παραίτησή του από το κανάλι ξεκαθάρισε λέγοντας πως: “Θέλω τα δημοσιεύματα του συγκεκριμένου περιοδικού να έρθουν να βρουν την παραίτησή μου… Να έχουν και κάποια βάση (τα δημοσιεύματα) να το καταλάβω. Αλλά όχι να γράφεις για έναν άνθρωπος, ο οποίος δεν ξέρεις ότι παραιτήθηκε από τη δουλειά του…”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Όλα για σένα»:


newsit.com.cy

Post Top Ad


-->