Τρελή σκηνή! Σεϊχης ζητάει το χέρι της Ευριπίδου, απών ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/6/18

Τρελή σκηνή! Σεϊχης ζητάει το χέρι της Ευριπίδου, απών ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου


Την Τρίτη, 12 Ιουνίου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με αφορμή τον έρωτα της Θωμαϊδος Απέργη με τον σεϊχη του Μπαχρέιν μίλησε για την δική της ιστορία με έναν σεϊχη. 

Η περιγραφή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου εξτασίασε την φαντασία των συνεργατών της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια της εκπομπής βρισκόταν για δουλειά στο mall πριν χρόνια. Για να κατατοπίσει χρονικά τους συνεργάτες της εξήγησε ότι τότε δεν υπήρχαν instastories, όταν της συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό και γι αυτό και δεν έχει το συγκεκριμένο περιστατικό καταγεγραμμένο. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Όλα Για Σένα" είπε ότι σοκαρίστηκε αφού δεν συμβαίνει καθημερινά κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα. Καθώς βρισκόταν στο mall ένας σεϊχης την είδε και άρχισε να φωνάζει μέσα στον κόσμο: ''Will you marry me;". 

Οι φωνές του την σόκαραν, αλλά ο συγκεκριμένος κύριος ήταν πάρα πολύ ευγενικός. Ωστόσο η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν θυμάται το πρόσωπό του. Όπως είπε απλά χαμογέλασε και έφυγε... με την ίδια να εύχεται να μην ακούει ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου την πρόταση γάμου από τον σεϊχη, αφού προφανώς δεν γνωρίζει το εν λόγω περιστατικό. 

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Post Top Ad


-->