Το τηλεφώνημα του Λυκουρέζου στην Καινούργιου και η παρατήρηση! Απίστευτη αποκάλυψη! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/18

Το τηλεφώνημα του Λυκουρέζου στην Καινούργιου και η παρατήρηση! Απίστευτη αποκάλυψη!Mια αποκάλυψη έκανε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, που μίλησε πρόσφατα στο τηλέφωνο με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο!

Με αφορμή την συνέντευξη της Τίνας Σακελλάριου, που μεταξύ των άλλων, ανέφερε (Τίνα Σακελλάριου) ότι ο ποινικολόγος δεν την χαιρέτησε σε συνάντηση τους στην παράσταση "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης", η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι έκανε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και όπως είπε ανέβηκε και άλλο στα μάτια της.


Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μετά από ένα σημείο:

«Θέλω να πω κάτι και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά, δεν το έχω ξαναπεί. Εμένα με είχε πάρει ο κύριος Λυκουρέζος ένα τηλέφωνο, τον οποίο εκτιμώ πολύ.


Είχε ειπωθεί κάτι εδώ στην εκπομπή, όχι με κακή διάθεση από εμάς και με είχε παρακαλέσει επειδή έχουμε πραγματικά καλή σχέση και τον εκτιμώ, "Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε για εμένα να λέτε ό,τι θέλετε, δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά λίγο προσοχή σε αυτά που λέτε για τη Νατάσα". Εμένα αυτό μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση. Δηλαδή ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->