Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του 28χρονου Γιώργου Ξενοφώντος λίγο πριν φύγει απο την ζωή - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/6/18

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του 28χρονου Γιώργου Ξενοφώντος λίγο πριν φύγει απο την ζωή


Τελευταίο αντίο σήμερα στον άτυχο Γιώργο Ξενοφώντος που έφυγε από την ζωή  την Κυριακή, 17/06/2018, σε ηλικία μόλις 28 ετών, γύρω στις 12.55, όταν ο Ξενοφώντος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Μακεδονιτίσσης στον Στρόβολο, με κατεύθυνση από τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου προς τη Λεωφόρο Ελαιών, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονη.

Η κηδεία του άτυχου Γιώργου Ξενοφώντος θα τελεστεί σήμερα στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά και οι φίλοι του είναι απαρηγόρητοι.

Με αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα τον αποχαιρετούν με πόνο ψυχής. Ένας από αυτούς μας έκανε να ανατριχιάσουμε μέσα από ένα βίντεο που δείχνει την ζωντάνια και την παλικαριά που είχε ο Γιώργος.
Λέει χαρακτηριστικά: «Ο πόνος του άντρα είναι βουβός σαν το ζεϊμπέκικο. Γίνεται ο πόνος βήμα βαρύ του μάγκα και οι γύρω  χειροκροτούν το παλικάρι…Εγώ τον Γιώργο έτσι θα τον θυμάμαι .Με μια λεβέντικη ζειμπεκιά. Γιατί και λεβέντης ήταν και παλικάρι. Έτσι θα μείνει στην καρδιά μου. Με ένα ζεϊμπέκικο και μια ΚΕΟ και ένα Baileys με πάγο…Καλό σου ταξίδι Γιώργαρε και εις το επανιδείν.

Πηγή: dailystarscy

Post Top Ad


-->