Το συγκινητικό δημόσιο «ευχαριστώ» της Στέλλας Μιζεράκη στον κόσμο που την στήριξε - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/6/18

Το συγκινητικό δημόσιο «ευχαριστώ» της Στέλλας Μιζεράκη στον κόσμο που την στήριξε

 

Η δημοφιλής παίκτρια του «Power of Love», θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που την την στήριξει και συνεχίζει να την στηρίζει.

Μέσω του προσωπικού της λογαργιασμού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Instragram, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές και απλούς υποστηρικτές της. Άνθρωποι οι οποίοι την βοήθησαν να παραμείνει εώς το τέλος του ριάλιτι όπου συμμετέχει.

Με την βοήθεια τους -την ψυχολογική στήριξη αλλά και την άμεση έμπρακτη υποστήριξη- η Στέλλα Μιζεράκη κατάφερε πολλά. Άσχημα τα ψέματα. Όσο καλός και να είναι κάποιος, όσο κι αν αξίζει.. Δίχως εξωτερική -πραγματική- βοήθεια δεν καταφέρει πολλά. Όσο κι αν παλέψει ενάντια πιθανότητες.


Η Στέλλα, μαζί με το ταίρι της και επίσης παίκτη του Power of Love, Πάνο Ζάρλα, κατάφεραν πολλά. Αναδείχθηκαν στους δημοφιλέστερους παίκτες (αν όχι οι δημοφιλέστεροι). Ένας άνθρωπος -ή καλύτερα, ένας ζεύγος- που κατάφερε πολλά.


Η Στέλλα, δεν είναι αχάριστη. Πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια ένα συγκινητικό «ευχαριστώ» στον κόσμο που την στήριξε. Και συνεχίζει, να αναγνωρίζει την βοήθεια του απλού κόσμου.


Δείτε τις ευχαριστίες δημοσιεύσεις της Στέλλας Μιζεράκη, στο chnews.com.cy:
Post Top Ad


-->