Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ευριπίδου από το TvOne – Το τηλεφώνημα που δεν έλαβε ποτέ - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/6/18

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ευριπίδου από το TvOne – Το τηλεφώνημα που δεν έλαβε ποτέ



Την Τρίτη, 19 Ιουνίου η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με ένα post της στα social media γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια του TvOne όπως και όλοι οι συνεργάτες του καναλιού του Αρχαγγέλου με την ανάληψη της διοίκησης από τον Σωκράτη Χάσικο έλαβαν μια επιστολή, με την οποία τους ανακοινωνόταν η συνάντηση με την διοίκηση για το μέλλον τους στο κανάλι.



Ύστερα από ερώτημα της παρουσιάστριας του "Όλα Για Σένα'' της ανακοινώθηκε ότι την Τρίτη, 19 Ιουνίου θα την καλούσαν για συνάντηση με τη νέα διοίκηση.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρισκόταν στην αναμονή. Με το πέρας της εκπομπής της καθόταν και περίμενε για μια ώρα για να κτυπήσει το τηλέφωνό της και να συναντηθεί με την διοίκηση.

Όμως το τηλέφωνό της δεν κτύπησε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην μια ώρα η παρουσιάστρια και αφού πληροφορήθηκε ότι κάλεσαν ‘’άλλους’’ αντί αυτήν, ανέβασε το συγκεκριμένο post με το οποίο γνωστοποιούσε την αποχώρησή της από το κανάλι.










tothemaonline.com

Post Top Ad


-->