Το ατύχημα του Ηλία, τα δύο σπασμένα δόντια & η νίκη των Διασήμων! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/6/18

Το ατύχημα του Ηλία, τα δύο σπασμένα δόντια & η νίκη των Διασήμων!Οι συζητήσεις και στις δύο ομάδες αφορούσαν την υποψηφιότητας της Εύης προς αποχώρηση.

Ενοχλημένος με τους Διάσημους φάνηκε ο Πάνος Θεοδώρου από την αρχή - αρχή του επεισοδίου.

"Στο χθεσινό συμβούλιο ακούστηκε από τους Διάσημους ότι η πιο δυνατή παίκτρια είναι η Εύη.. Δεν ξέρω αν ήταν στρατηγικό το ότι το είπαν αυτό για να παρακινήσουν τη δική μας ψηφοφορία ώστε να αποχωρήσει κάποιος άνδρας από μας..." είπε φανερά προβληματισμένος!

Το... "καρφάκι" του όμως πέταξε και ο Νικόλας Αγόρου! "Ο καθένας ξεχωριστά από την αντίπαλη ομάδα θεωρώ ότι δεν έχει ατομική κρίση. Τα συζητάνε και εκφέρουν μια απόψη κοινή. Όπως πχ ότι όλοι είπαν ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια.

Λειτουργούν με στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες μας. Μειώνεις τον άλλον για να φανείς εσύ... Δεν το θεωρώ εντάξει!" δήλωσε ο φραουλίτσας!

Από την άλλη, η Εύη Σαλταφερίδου χάρηκε για τα όσα είπαν οι αντίπαλοι της, αφού δεν είναι και μικρό πράγμα να αναγνωρίζουν την αξία σου!

"Δεν περίμενα να απαντήσει έτσι η άλλη ομάδα. Χάρηκα. Έπιασε τόπο η προσπάθεια μου!" είπε ικανοποιημένη η παίκτρια.
Την ίδια συζήτηση είχαν και οι Διάσημοι!

Οι παίκτες δεν περίμεναν πως υποψήφια προς αποχώρηση θα έβγαινε η Εύη Σαλταφερίδου καθώς είναι η μοναδική γυναίκα της αντίπαλης ομάδας και είναι αυτή που το τελευταίο διάστημα φέρνει τους πόντους στην ομάδα της!

"Φάνηκε ότι δεν κοιτάνε την ομάδα και κοιτάνε το ατομικό τους μέλλον γι' αυτό την ψήφισαν όλοι! Όταν πήγε στους Μαχητές είναι αυτή που κρατάει όλη την ομάδα!" είπε ξαφνιασμένη η Κατερίνα Δαλάκα για την πρώην φίλη της!"Αν δεν ήταν η Εύη, δεν θα κέρδιζαν τίποτα!" τόνισε η Μελίνα σε συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Τσίλη!

"Αν δεν είχαν κάποιο στρατηγική ήταν λάθος που ψήφισαν την Εύη..." εξέφρασε την άποψη του ο παίκτης!

Το αγώνισμα ξεκίνησε και οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο στίβο μάχης.

Ο Ηλίας Γκότσης στην προσπάθεια του να πάρει τη νίκη για την ομάδα του μπήκε με πάθος στον στίβο μάχης, όμως σε μια άτσαλη κίνηση, δεν πρόσεξε και χτύπησε τα δόντια του σε ένα εμπόδιο με αποτέλεσμα να τα σπάσει!


Ο Ηλίας αφού τελείωσε η κούρσα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και πλησίασει το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής για να τον δουν. Όταν τον ενημέρωσαν πως έχασε δυο δόντια, εκείνος βγήκε εκτός εαυτού!

Σοκαρίστηκε ο Ηλιας αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες που κατάλαβαν τι έγινε και μαζί τους, σοκαριστήκαμε και εμείς.
Τελικά οι Διάσημοι έφτασαν πρώτοι στο τελικό 10 και είναι αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο φαγητού και την βόλτα με τα αυτοκίνητα!

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Ηλίας Γκότσης έδειξε το χιούμορ του για ακόμη μια φορά.

Ο παίκτης χτύπησε άσχημα σε έναν από τους στόχους και έχασε δυο από τα μπροστινά του δόντια!

Ενώ αρχικά ο Μαχητής εκνευρίστηκε και βγήκε εκτός εαυτού, στην τελετή λήξης είχε χαλαρώσει και έκανε πλάκα με τους υπόλοιπους σκορπίζοντας... κουτσοδόντικα χαμόγελα!"Άφησα κάπου δυο δόντια, εκεί στον στόχο! Νιώθω μωράκι σε αυτό το παιχνίδι! Βγάζω δοντάκια! Συνέχισα να τρέχω γιατί ήθελα να φτάσω στον στόχο να βρω τα δόντια! Δεν έχω μάθει να τα παρατάω, με δόντια ή χωρίς! Μαλάμω... Τα λέω έξω από τα δόντια πλέον!" είπε ο παίκτης μεταξύ άλλων και έκλαψαν όλοι από τα γέλια! reporter.com.cy

Post Top Ad


-->