Τίτλοι τέλους για τον Ονούφριο Σωκράτους – Δεν τα βρήκαν με τον Χάσικο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/6/18

Τίτλοι τέλους για τον Ονούφριο Σωκράτους – Δεν τα βρήκαν με τον ΧάσικοΗ εκπομπή του TV One «Πρωινά Νέα» αποχαιρέτισε οριστικά τους τηλεθεατές, σηματοδοτώντας και τη λήξη της συνεργασίας του γνωστού δημοσιογράφου με το κανάλι.


H πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αρχαγγέλου, βγήκε στον αέρα τον περασμένο Δεκέμβρη επιχειρώντας, κάτω από δύσκολες συνθήκες, να αποκτήσει το δικό της κοινό απέναντι στο «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα και την «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ.

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, ο Ονούφριος Σωκράτους και η ομάδα του κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να κτίσουν τη ζώνη εκ του μηδενός, ανεβάζοντας την εκπομπή σε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης και στον καθόλου αμελητέο μέσο όρο του 13%.

Παρόλα αυτά, η νέα διεύθυνση θεώρησε αχρείαστη την επένδυση στην εν λόγω ζώνη, η οποία, αν και προσδίδει γόητρο στο προφίλ των σταθμών, παραμένει εμπορικά αδιάφορη.


Έτσι, ο Σωκράτης Χάσικος θέλοντας να κρατήσει τον Σωκράτους στο ειδησεογραφικό επιτελείο του TV One, επιδίωξε συνέχιση της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο, αξιοποιώντας τον σε μία άλλη ζώνη.

Εν τέλει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές κατέληξαν σ’ ένα «βελούδινο διαζύγιο», αν και το ενδεχόμενο να βρουν τη χρυσή τομή πριν το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, παραμένει ανοιχτό.

Αναρτώντας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με την ομάδα της εκπομπής, ο Ονούφριος Σωκράτους αναφέρθηκε στο «τέλος μίας υπέροχης συνεργασίας», ευχαριστώντας από καρδιάς τους συνεργάτες του για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τον ζήλο τους.


lifenewscy.tothemaonline.com

Post Top Ad


-->